storformat tryckeri i Umeå
rollup och rullups

Rollup

Portabel & smidig att placera

Rollups är ett smidigt sätt att presentera sitt företag eller produkt. Våra rolluper levereras med ett stadigt stativ en gjutbelagd väv för bästa kvalité. En rollup passar också bra i butiker och kontor för att exponera t.ex. extrapriser och erbjudanden. 

Skyltar

Trottoarpratare

En trottoarpratare eller skylt för placering vid din entré är ett bra blickfång för dina kunder. Här kan du enkelt presentera dina öppettider eller erbjudanden som gäller för stunden. Vi erbjuder skyltar i många olika storlekar och trottoarpratare finns i storlekar 50x70cm och 70x100cm.

tryckeri skylt
benderoll tryck och backdrop

Banderoller

Slitstarkt material 

Banderoller är ett bra val där trycksakerna är utsatta för mycket slitage i form av väder och vind.  Vi monterar öljetter efter storleken på din banderoll för enkel upphängning. 

Vepor

Slitstarkt material 

Vepor för fasader, byggställningar mm. En vepa är ett kostnadseffektivt sätt att nå ut till fler kunder och för att sprida ditt varumärke. Vi trycker vepor för både inom- och utomhusbruk. Tryckmaterialet bestäms utefter var din vepa ska placeras så att du får bästa möjliga pris.

Stora tryck på fasad och hus

Beställning

Storformat

Här kan du skriva vad du önskar trycka, vi återkommer med pris på dina trycksaker så snart som möjligt. Vi kommer inte producera dina trycksaker förrän vi är överens om pris och leveranstid. Det går även bra att ringa till oss för att få ett kostnadsförslag eller att besöka oss direkt på tryckeriet.

Kontaktinfo

Telefontider:
08:00–16:00
Måndag–Fredag
 
Telefon:
090-19 40 70
070-354 40 49
 
Adress:
Formvägen 8
906 21  Umeå

Storformat