reklamtryck-broschyrer-och-utdelningsblad

Flyers

Perfekt för mässan

Flyers – eller flygblad – är en trycksak med ett enkelt budskap som ofta används i marknadsföringssyften. En flyer kan ha många olika format (storlekar). De vanligaste är A5, A4, 99×210 mm.

Flyers Fran tryckeri
folder och foldrar

Foldrar

Smidigt sätt för marknadsföring

Inom den grafiska branschen skiljer man mellan produkttyperna broschyr och folder (efter engelskans ”fold” = vika). Den senare består av ett tryckark, som tryckts på båda sidor och vikts till fyra, sex eller åtta sidor (ibland mer). Beroende på folderns layout kan den vikas ihop i ett  ”dragspel” eller ett ”Z” som bilden till vänster eller så kallad altarskåpsfalsning. 

Broschyrer

När det inte räcker med fyra sidor

En broschyr är en trycksak bestående av åtta eller fler sidor, som binds tillsammans genom ryggklammer. Broschyrer kan till sitt innehåll utgöras av reklam, produktinformation eller liknande. Ordet broschyr används i vardagsspråket ofta för att beskriva marknadsföring i pappersform, som är mer påkostad än en flyger. Reklamen kan vara för platser, evenemang, hotell, produkter, tjänster, med mera.

Broschyr att trycka
affischer affisch poster

Affischer

Stora som små

Oavsett om du önskar stora eller små affischer så kan vi hjälpa till. Vi kör allt från vanliga A3, A2, A1, 50 x 70cm och 70 x 100cm i storlek.

Kataloger

Allt från produktkatalog till årsredovisning

Vi erbjuder kataloger för dina produkter eller årsredovisningar till årsstämman. Allt efter dina önskemål. Katalogerna kan klammerhäftas upp till 64 sidor eller limbindas till flera hundra sidor.

kataloger katalog magasin tryck

Beställning

Intresserad av reklamtryck?

Här kan du skriva vad du önskar trycka, vi återkommer med pris på dina trycksaker så snart som möjligt. Vi kommer inte producera dina trycksaker förrän vi är överens om pris och leveranstid. Det går även bra att ringa till oss för att få ett kostnadsförslag eller att besöka oss direkt på tryckeriet.

Kontaktinfo

Telefontider:
08:00–16:00
Måndag–Fredag
 
Telefon:
090-19 40 70
070-354 40 49
 
Adress:
Formvägen 8
906 21  Umeå

broschyrer, foldrar, flyers, affischer, kataloger mm.