Om CityPrint

Erfarenhet sedan 1998

CityPrint är ett modernt tryckeri med mångårig erfarenhet i branschen. Vi är tryckeriet för dig som söker en komplett lösning för alla dina trycksaker, oavsett om de är stora eller små. Vår affärsidé bygger på tre viktiga hörnstenar, bemötande, kompetens och kvalité. Vår ambition är långsiktiga relationer med kunder som ställer höga krav. Med hjälp av senaste trycktekniken ger vi en unik bredd av trycktjänster. Tack vare marknadens bästa utrustning för digitaltryck och storformat, erbjuder vi optimala tryck utifrån format, pris, leveranstid och kvalité. Vi gör det där lilla extra för att du ska bli nöjd – för vi vet att det lönar sig i längden.
Tryckeri maskin och cityprint logga

Tryckeriets hörnstenar

Bemötande, kompetens & kvalité

Bemötande

Den digitala tryckbranschen handlar om små till medelstora serier och produkter som ska tas fram. De är ofta unika och inte sällan akuta. För oss på CityPrint ett personligt bemötande och enkelhet i alla kontakter en avgörande framgångsfaktor. Vi strävar därför efter att alltid vara nåbara, ge snabb återkoppling samt tydlig och korrekt information. Ett personligt och direkt bemötande undanröjer risken för missförstånd eller felbeställningar. Något som kan bli fallet vid standardiserade beställningsformulär på nätet, då dessa kräver kunskap hos kunden om tekniska grundläggande begrepp och parametrar. Det ska helt enkelt vara både trevligt och okomplicerat att vara kund hos oss.
 

Kompetens

CityPrint borgar för hög kompetens och en lång erfarenhet inom branchen. Vi följer aktivt såväl den tekniska utvecklingen som hur marknaden och behoven hos våra kunder förändras – allt för att ligga i framkant. Vi bevakar internationella mässor, fortbildar och uppdaterar oss själva kontinuerligt,  vårdar våra leverantörsnätverk inom branschen samt har en öppen och nyfiken dialog med våra kunder. Vi lever efter mottot att den som slutar utvecklas i praktiken går bakåt – och vi tror att våra kunder tänker likadant.
 

Kvalité

Vi tror på kvalitet, oavsett storlek på jobbet eller storlek på kunden. Alla förtjänar en god och konkurrenskraftig produkt. Kvalitet för oss är många saker, inte bara materialval, ett tryck som håller, god färgåtergivning eller en efterbehandling som tål att granskas.
Vår maskinpark, kompetens, noggrannhet och inte minst vårt äkta intresse för kundens behov, är tillsammans vår kvalitetsgaranti. För oss är kvalitet nämligen hela upplevelsen, från beställning till färdig leverens – och vi nöjer oss inte förrän du som kund är nöjd.

Kunder

Umeå universitet

Med ett gott rykte och snabba leveranser har CityPrint blivit tryckeriet som bl.a. Umeå Universitet valt som leverantör.

Heder logotyp cityprint

Om CityPrint